18år och första doppet!

hohoho, första doppet i havet idag. skönt var det, fyfan alltså. fast det var typ 16 grader i vattnet enligt rapporter från en säker källa.. d.v.s tobbes storasyrra!
ja det var härligt i alla fall.. detta var med eady och tobbe, och ja vi var väl inte i så länge. det blir rätt kallt efter ett tag! hohooo
sen stack tobbe till jutan och jag och eady drog och lirade basket hehe. det var roligt men sjukligt uttröttande. fast ändå mer roligt :PPpP:Pp
nä men ja, det var det..

sen har jag även jobbat idag, som alla andra dagar i denna veckan. är väl inte så jätteaktiv på bloggen nu som i början men det är för att jag sovit borta eller varit ute mycket. sen har jag också fyllt år, 18 långa år nu va. så det var roligt, fick en hel del grejer jag var skitnöjd med haha. t.ex ipod classic, basketboll, 1200kr in total, 3x tröjor av maggie, shorts, hopprep(!). skall även få ett 4gb minneskort till mobilen av min bror har jag fått veta!

tradigare var att jag skulle ut i tisdags med figge, jalle, elin och jag vet inte, säkert nån mer fast det fick jag inte reda på. så kunde jag inte för att polishuset har sommartider och hade stängt när jag kom dit. så det sket sig rätt rejält ;|

nu skall jag duscha!

basket

basket. jag vann 2 gånger.

musikaa

ja jag tänkte, det blir lite mer liv i bloggen om man lägger in bilder till vart inlägg, så fler bilder skulle jag nog börja satsa på om jag va jag, vilket jag är.
uhm ja, midsommarafton sög till att börja med, fast midsommardagens första timmar va soft och sen va den dagen också hyfsat lam. fast den blev bra till kvällen och nu är det ju söndag. skulle egentligen varit jutan men så är det tydligen inte.. mindre kul ju, jag var sugen!

för övrigt så har jag alddat ner massa musik, illegal ;$, och maggie har hjälpt mig hitta lite bra band. sen fyller jag ju år imorn så då har man ju att göra med att fylla sin nya present med hehehe. nu skall jag ut dock, hoja o basket, eftersom ingen verkade svara på smsen innan om att hoja i stan såååå.
cyaaaa

midsommarafton

jaja. som sagt, vakna kl 3. nu har jag varit på maxi och handlat frukost, eftersom jag inte ätit än. så värmer pizza just nu och ben & jerrys finns också på plats i frysen!
härligt väder btw? inte...
först åskade det, sen värsta solen, sen nu regn.. nog inte växlande. aja ska käka nu haido

mohaha godis

 staplade lite godis på haribo igår, i förrgår och dagen innan det haha. fått med mig hem en del godis, kanske runt 4-5kg~
2,4kg av dom är persikor lösvikt typ. tror det va 2,4kg i alla fall, nånstans där i alla fall!
 ja som ni ser, en del godis som är staplat haeh. det är skönt för tiden går fort, man har hela tiden något att göra och precis när man känner att man inte orkar mer så brukar det va max en 20minuter till nästa fikapaus. det är störtskönt! så man får en massa jobb att göra, det blir mest att stapla pallar som här, fast ibland med lösviktsgodis :D:D:D:DDDDDD sen lite truckkörning och så..  en hel del godisätande, jaoaoooo :> hoho.

och idag är det midsommarafton, inte hunnit blogga på dom 2 senaste dagarna då jag sovit hos maggie :]. sjukt mycket enklare att ta sig till jobbet då också.. har även lyckats slarva bort min nike 6.0 flower hoodie på nåt tåg, mindre roligt. så säg till om ni ser en ljusbrun/beige tjocktröja med massa svarta blommor på framsidan och 2 truckar plus hjul, som det tyvärr är på den uuh.

för övrigt så lirade jag basket igår, hojade lite och så också. igårnatt blev det även sent som fan haha, typ astrött och somnade efter jobb men drog ut och lirade basket istället som sagt. så sitter jag ändå uppe till 4, så jag va uppe 22h i sträck igår, så jävla trög?!  så jag vaknade typ runt 3 idag, bortsett från kl 10 då pappa väckte mig o sa att dom hade hittat ett intressant hus som vi nog ska kolla på. eftersom vi har sålt vårt och inte vet var vi ska flytta så va det rätt skönt, men inte kl 10 på morgonen när jag lagt mig 6h tidigare haha. sen vaknade jag till och från någon gång men gick upp vid 3!

så nu är jag helt klarvaken och hoppas på att det ska hända nåt idag, eftersom att midsommar är ju ändå lite speciellt?
jag menar, 3 dagar innan min födelsedag och allt!
hare braaaaaaaaaa, that was that fúr idag

peppeppepepppppPp

precis kommit hem från jobb! helt jä'vla slut var jag.. satte mig på tåget vid 20 över 4 kanske. väl framme i ramlösa så cyklade jag hemåt, och på vägen cyklade en man i typ 30års åldern typ, förbi mig. så bara typ log han och hälsade, verkade riktigt glad. tänk så mycket det kan smitta av sig ändå, lite gay, men fan jag blev helt pepp, sen kom där en skön låt på ipoden som väckte lite minnen så sjöng man nästan hela vägen hem, i alla fall lite lågt... haha :>
sen inom maxi innan jag åkte hem, köpte lite razoors, need to refill for my other arm! 
nä men det behövdes hehe så ja.
 
nu sitter jag här med promoe på typ jättehög nivå (har tyvärr ingen exakt uppfattning om hur högt) och väntar påa tt vi ska ut, jag, eady, matte(?) och flaskan och lira basket :D
ska bli najs!

från att va helt slut till att va pepp som fan gick fort. och basket på det. vilkeeeeeen dag.

Haribooooooo

uh uh. helt slut efter idag. upp sjukt tidigt, och inte somnade man när man behövde igår kväll heller..
har även cyklat idag, på råå. avslutade med lite maxi med flaskan och ogge, träffades några kändisar o så!
och nu ska jag sova, upp tidigt imorn, typ vid 6 tiden, det är ju sinnessjukt på ett lov. yeah yeah, som jag skrev sist, jag tjänar ju på det!

goodnighty

off to mah cousins hehe

hoho, detta blir sista inlägget på typ ett dygn, minst. ska iväg om 18minuter till mina kusiner ute i Ängelholm, inte var dag man träffar dom inte. så sen efter det ska jag hem till min bror i Hyllinge och sova där, sen upp imorn och jobba. börjar kvart i 7, yes! 2 veckor framöver, bästa sommarlovsstarten?  aja jag tjänar ju på det i alla fall.
hörs!


tänk va konstigt det kan bli.

CYBORG
SY-BORG
KEVIN BORG

tänkte bara... ja vad tänkte jag egentligen?!
men ändå, så konstigt det kan bli med borgar!

auhehaeh

nu stack ogge precis. och jag åt tacos och jag är så jävla glad att min cykel är hel och funkar nu. vi körde även på min typ 30cm långa bräda, lite skateout haha. kickflip, pop shove it och en landad 360flip som jag ramlade av på sen hahaha, ja det va kul i alla fall.

nu ska jag iväg till maggie, hon ska passa sin bror så får jag passa henne så att hon gör rätt!
nä men jaaa. ska dit i alla fall och ikväll/inatt är det rocky filmerna. 1an och 2an i alla fall. DONT MISS IT!

jag meckar utan fläckar

hoho, suttit nu i 1-2 timmar till och tittat lite på youtube på hur man ekrar hjul. det hjälpte verkligen, aldrig ekrat ett hjul förr, men med hjälp av den videon och lite hjälp av flaskan via msn. så är det äntligen klart!
okej lite creds till ogge också som kom förbi och höll mig sällskap plus att han sa till mig att jag va tvungen att lossa på nipplarna.

men sjukt nöjd, mitt första hjul klarekrat, nu sitter ogge här och spänner och riktar det åt mig bara. han är säkert bättre än mig på det och han behöver jobba lite och jag behövde definitivt blogga! haha ;>

sitter alltså här med en kompis, ett ny-ekrat hjul och en spotify lista med sommarlåtar. härligt väder idag också jämfört med igår, fast det blåser en jävla massa. men inget lär få mig på dåliugt humör idag inte! jajaaaaaaaaaaaaaaaa fan det känns lite gay o blogga såhär, med meningsuppbyggnaderna jag gör, men det är ju rätt skötn att bara få skriva av sig ändå. hehe ty, bye

B4 breakfast!

vaknade vid 10 tiden imorse. och nu runt 2h senare så är jag klar med att plocka av alla ekrar från det gamla hjulet, nipplar, fälgband, däck, slang. ja allting är klart so far. så nu har jag samlat ihop det till en fin liten hög och hoppas på att flaskan har tid nån dag inom en snar framtid att ekra ihop det och att ekrarna är rätt längd för det.

så nu ska man väl äta frukost, sitter här i bara pyjamasbyxor, sjukt skönt! sen vet jag att det ligger en 2l's cola i kylen, gief it to majn. yeah!

ny header. funkar men skall fixas!

jaha här har jag nog suttit aslänge. typ 3h sammanlagt och försökt fixa lite småsaker på bloggen. en del lyckade men en del fail också. men dom failade har jag återställt, förutom min nya header (har ni inte märkt den så har ni nog inte varit inne här förut haha). stor som jag vet inte vad, men den funkar väl tills vidare. tills viktor hjälper mig, vilket han lovat!

för övrigt så sitter jag i skype och på msn. inte alltför roande, men jag satt som sagt och pillade med bloggen inne på "designadinblogg.se" eller va det hette. så sysselsatt har jag varit!

nu funderar jag på om sömn vore nyttigt. skall nog satsa på det, så jag kan drömma om en perfekt header under natten, så kommer hela morgondagen vara underbar!
nja, så seriöst tar jag väl det inte, inte än åtminstone. förhoppningsvis aldrig så att jag drömmer om att blogga.. phew..
men jaaaaaaaaaaaaaaaapp. goodnight, im jumpin onto the dreamflight. hoho

wrong number dude!

HAHAHAHA. fick precis bästa samtalet! en 8åring(gissar jag på) som ringde och bara
- hej pappa. glömde säga godnatt, så godnatt, puss, kram och jag älskar dig.
så jag bara; eh, hahaha. (liksom vafan, vem skämtar nu med mig och ändå låter som ett barn?!)
så han bara; vem pratar du med?
jag hade skype igång med ogge så det va troligen det hahe. så jag svarade att det va oscar.
så han bara; jaha. men ska sova nu. godnatt pappa, puss, kram och jag älskar dig. hejdå
så jag bara; haha alltså du har nog ringt fel, det är inte din pappa.
han bara; vem är det?
jag bara; marcus haha.
han bara; jaha. Hejdå.
haha det gjorde fan min kväll!
sen 5min senare får jag ett samtal från samma nummer, märkte jag sen, så visar det sig vara en av min systers kompisar som förklarar att det va hennes lillebror och att han ringt fel och skulle ringa sin pappa osv.
sweetening?!

btw mina nya byxor that I mentioned before

sommarlov jaaaao

jaha, nu har man visst sommarlov. okej inte alltför länge för min del, börjar jobba på måndag @haribo i 2 veckor framöver. så får man ihop lite där ja.

sen igår va det avslutning, då blev det först till skolan, 2 oväntade stipendier delades ut och 1 hyfsat väntat, eh.
sen var det lite show i aulan, det var roligt. Simon gjorde fan showen!
efter det in till stan, lite mcd, träffa min storasyster ett tag och mina systersyskon (säger man så?) i väntan på tåget till figge.
väl där så blev det lite musik och förfest, lite kortspel och jag-har-aldrig försiggick! sjukt soft!
fick lite ansiktsmålning och sedan efter ett par timmar va det in till stan, inte väldigt nykter, och träffade maggie som följde med oss och turade en runda eller två, minns inte haha. vidare hemn till maggie sen där jag sov och vaknade!

sen kom jag väl hem för en timme sen ungefär och då har jag fått hem mina vinröda brallor. fyfaaaaaan va dom va clean måste jag säga. kommer bild på dom när jag orkar ta en, vilket inte blir idag troligtvis.
och ikväll blir väl bara att softa. äter nog upp hela köket typ.
dat was dat. out

finito

här sitter man i sina nya chinos-jeans, linne och skjorta. sjukt pigg?!
legat sen kl 8 och varit vaken till och från till typ 20 i 9, för då hade jag satt klockan på ringning. men jag vaknade minst 20 gånger under tiden, utan krydd.. så jag gick upp då. och nu är jag helt klar, förutom frukost!
så ja det e väl inte mycket mer att säga ändå, inte just nu åtminstone.

bara att det inte blev till madde innan skolan, jag ville hellre sova haha. så ses i skolan då ja, sweet. hajdoo

kör hårt direkt!

sitter här och har inget att göra. så jag kollade rundor lite och fixade ett nytt tema! se där, vad man kan hitta om man bara letar, oj oj!

kan ju passa på att säga också att jag ätit gott på matan i skolan idag, träffat maggie och badat heheeee, sen av till väla där jag fixade ett nytt skärp/bälte (whatever you prefer), en skjorta och ett par trekvartsbyxor. skitnöjd, snyggt var det!
la även undan ett par skitsnygga vinröda byxor på carlings, fast dom finns bara kvar i stan, så ska köpa dom imorn. pics up for that?! jadå men först när jag har dom!
jaaaaa juste, höll på att glömma..  mitt pass och ID är klart så det ska fixas, ska iväg till polishuset and cash em in sen är allt klart inför i sommar. både ID så man kommer in på alla nattklubbar för fan ;> sen passet är ju rätt bra när man ändå ska till Turkiet i 2 veckor!
hur soft är inte det?!

ja gött. men jag vill inte kryddskriva nu i början så ja, jag slutar här! men ni får se till att kolla för desto fler läsare desto fler inlägg och desto större vikt på att skriva informativt och intressant!
PUSSSS ÄLSKAR ER ALLA.
nä men hejdå

haj haj, välkomna!

nänä, satt precis och tänkte. blogg.. alla skapar det och jag vet hur det sist blev med facebook, en började sen stormade alla fronten liksom.
så jag kände, nä blogg det hoppar jag nog över, sen sa viktor. nu är det din tur att skaffa blogg.. så täntke jag lite, ja det är nog fan så!
för det kan va rätt soft antar jag. men förväntar er inte alltför mycket dirr va!

men ja, det är fan avslutning imorn, tiden går fort och imorn blire madde in the morning and figge all day/night sen to magz på kvällen/natten. om tågförbindelser funkar vid den tiden. Figge?!?!
jaja, ha en bra avslutning så lär vi märka när jag bloggar nästa gång!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0