turkiet!

Nu idag drar jag och maggie till turkieeeeeeeeeeet. wahooooooooo!
ville mest säga det och att jag lär vara inaktiv i 2 veckor framöver. så bli inte ledsna för att den bästa bloggen inte är uppdaterad hela tiden. lol. HEHE
hajdå alla hoppas ni får någorlunda fint väder här hemma också och slipper regn!

asså vafan händer haha

hojat idag, i princip hela dagen, typ från 12 i alla fall, till att jag kom hem nyligen ungefär.
skulle först till jutan och vara statist men man fick tydligen inte köra något alls förutom i pauserna.. bara posa vid bowlen och vem fan pallar det då?  fast dom där 20minuters pauserna kunde ha varit värt det i och för sig, men det blev av till stan istället med eady och viktor.

ja inte så mycket nämnvärt, en vanlig dag typ, inte satt nåt speciellt. men det konstiga var typ att jag slog i smalbenet 2 gånger, 1 gång på undre smalbenet och en gång på övre. ingen hård smäll men ändå ser det ut som jag har 3 knäskålar totalt nu. sjukt stora bulor för nästan ingenting?! skumt må jag säga!
men det blir nog bra, fast det var ju inte så att man fick bästa stödet helelr hahaa. alla bara; du kan få en blodpropp också färdas den till hjärtat och då dör du!

känns som att det gjorde en mindre orolig haha.
ye mat nu, haj

godmorgon

NOOOO MAGGIE HAR STUCKIT IVÄG FRÅN MIG :'(

äh skoja men hoppas du har det sjukt kul på hultsfred och missa inte flyget på lördag bara så är jag riktigt nöjd!

annars idag blir det väl typ bada med tobbe och eady, och fler om dom vill? sen jutan eller eventuellt stan om vädret håller i sig.
för övrigt ringde figge och alex mig imorse, figge på väg till sin körskola och alex till sommarskolan.... HAHAHAHAHAHA. sopa alex! fast det är ju bra att du tar tag i ditt liv för en gångs skull haha.
sen har vi fått reda på scheman också inför 3an. på måndagar ghade vi slutat 12.20 om vi inte haft idrott och hälsa B, vilket vi har 2h och 20min senare typ, så den hålan är ju inte nådig.
först Alex bara; men vadå ska ni inte gå?!
sen berättade jag om hålan, så var han inte lika positiv haha. känns som att det kanske blir att hoppa över det ändå, vem orkar sluta så sent när man kan sluta så tidigt?
aktiv har man ju tid att vara på fritiden!

btw only 3days until turkey!!!!!!


everything has a first!

hela helgen har varit så awesome, seriöst! sjukt skönt väder, har haft maggie här hela helgen, badat, solat, bränt mig, köpt mitt första spel till ipoden via itunes store, hojat idag - för första gången på länge! och ja, massa annat, eller en del annat också då

jag har även inhandlat badbyxor, om jag inte sagt det innan och en amerikansk fotboll och annat bra till turkiet. det är inte ens en hel vecka tills jag sticker iväg folkz!!
sen idag har jag hojat som sagt, riktigt sjukt. östersund har kommit hit, eller ja, david, niclas och olle. nog inte krydd olle är heller, langar barspin och tailwhip som man langar bunnyhop ungefär, fast ändå bättre.. för mina bunnyhops är inte överväldigande... hahe.
sen avslutat helgen med att fixa både marits och pappas cyklar. räddat dom från trasiga slangar och sådant. men nu ska jag chilla och äta godis, för det har jag massor av!

btw, there's no one better than you, maggie. våga inte tro nåt annat, för då blir jag nog tyvärr tvungen att cutta dig!
no, but still. I LOVE YOU

better late than never ever ever and ever

jag har inte varit så jätteuppdaterad, jag vet!
men ja det har väl hänt en massa sen sist jag skrev. eller ja, det beror ju på hur man ser det :>
jag är i alla fall 18 nu, jävligt nöjd med allt jag fått och alla gratulationer i sig! sen har jag jobbat klart, 2 veckor resulterade i 9000 blankt typ. vilket är jävligt skönt! sen nu idag fick jag reda på att vi ska flytta den 15e för vi fick huset som vi kollat på för några dagar sen bara. sååååååååå sweet. 
där finns iofs en del att fixa, så jag får hyra in rasmus o måla med mig, eller ja, han får väl lära upp mig lite då för han är pro oh det är inte jag. om inte matte också kan hjälpa till hehehee? :d

sen är det bara 1 vecka ungefär till jag sticker till turkiet med maggie, så det ska bli jävligt gött det också. blir borta i 2 veckor hoho. längtar!  för övrigt så har jag och maggie 4 månader idag såg jag nu, eftersom klockan är över 12! waaoow.

ja sen har det väl hänt en del småsaker och så men inget jätte nämnvärt kanske, inte som jag kommer på såhär sent i varje fall..
köpt lite badbyxor o amerikansk fotboll idag, badat lite mer på sistone och så också. blivit lite dåligt med att hoja men jag får ta tag i det igen. är sjukt sugen ibland men känns som man inte har tid eller ork till det bara. men det fixar sig! anyways så blire nog sömn nu, om det går i mitt asvarma rum! haaaaj

RSS 2.0