Tanka tänkare

Vad är up med alla som inte är redo, seriöst?
Vem fan vet egentligen om de är redo vid denna åldern?
Det är inte rimligt att veta. Inte enligt mina beräkningar. Visst, jag är ingen forskare. Men någonting döljer sig ändå bakom den lilla pannan jag har. Eller är den ens så liten? Aja, inte större än Figges i alla fall.
Men back to business:
Man kan inte hitta någon, sen efter någon gång så känner man "uh-oh" jag är nog inte redo. Verkligheten ser inte ut så. Man vet inte det på ett ögonblick. Det är inte som att falla ögonblickligen för någon. Detta tar tid.
Det är inte "Damn this is gooooood. Nu är jag redo!"
Man lär inte känna någon på någon enstaka gång av dejter/träffar. Man får gärna vara lite realistisk och ge det några veckor. Och under de veckorna behöver man inte redan ha bestämt sig eller stålsatt sig på ett och samma spår. Utan man måste verkligen ge det ett ärligt försök.
SEN, kan du få känna om du är redo eller inte. Inte innan. Sån är lagen.
Detta är ämnat dels till en kompis, eller inte till honom. Utan om honom. Men det är även egna tankar. Saker som jag har brottats med flera gånger, både i teorin och i praktiken.
Bli inte redo, vänta inte på att bli det heller. Som en god vän till mig skulle ha sagt: Fyfan, kör bah. 
Om det är rätt så blir det bra. Om det inte är det så blir det inte det. Ta risken, för då får du chansen på köpet.

Opennnnnnnnn

Haha. Man hör så mycket hit och dit, om både det ena och det andra. Jag älskar det. Det får en att se klart.
Folk är så trångsynta, eller ja, absolut inte alla och absolut inte på alla områden. Men det är lustigt.
Nu har jag så mycket i huvudet, saker som jag vill få ut men när allt kommer samtidigt så kör det ihop sig. Typiskt mig.
Såg precis "Hur många lingon finns det i världen?". En jävligt givande och underbar film, faktiskt. Typiskt exempel på trångsynt folk, som dessutom blir överbevisade. Men så ska det ju vara i en film, det ska sluta bra.
"Fast sagoslut finns inte i verkligheten". Fast det tycker jag, men det blir kanske inte exakt som man tänker sig, så på så vis är det enklare att förutspå filmer. HELT klart!
Nu virrade jag säkert bort mig från mitt huvudämne, men vad fan. Jag får fortfarande fram ord som jag känner är meningsfulla åtminstone. So I'm all gooood.
Gårdagen var rätt lustig, inget jag kommer gå in något närmare på, inte händelsevis i alla fall. Men man kan höra så mycket skit om personer, men om man skiter i att lyssna och skaffar sig en egen uppfattning så får man i 95% av fallen en helt annan uppfattning. Jag älskar det också. Det får mig att känna mig snäppet vassare än andra, även om det inte är så egentligen. Men det duger för mig, för det är jag som blir påverkad och det får mig att må bättre. Ibland får man nog faktiskt känna så. Egot måste också få sitt, annars mår man inte vidare bra i slutändan.
Självklart ska man ha respekt för andra och deras åsikt. Få andra att må bra, stötta dem och allt därtill. Men ibland är det fan bara att köra sitt eget och skita i andra. Variation behövs.
Och ja, jag är medveten om att klyschorna sprudlar.
Fan livet är bra jävla häftigt. Och idag kommer inget åt mig på något djupare plan. För jag har exakt allt jag behöver. Resterande är bara saker jag vill ha, och jag kan faktiskt klara mig utan. Med smärre problem.
Visst är jag mitt uppe i en konstig förvirrad grej, som jag får dålig respons från och kommunikation är väl ungefär lika med noll. Eller, där ljög jag. Den är inte noll, men nära.
Anyways, jag har ett inlägg till som ska upp så detta ger jag upp nu.

Kärlekskrank. lol. fast nä. men ändå.

Orkar inte ändra, men insåg precis att ovanför mig har jag en titel som inte längre är på engelska och inte är från en låttext. Bytt tema? Kanske. 
Jag bryr mig inte och ingen annan heller för den delen, så det gör inget.
Jag tänkte bara skriva att jag är i ett förvirrat stadie och jag hatar att jag plötsligt blir så förändrad p.g.a impulsiva händelser. Händelser som utvecklar sig åt rätt håll men som helst plötsligt tar en tvärvändning.
Ingenting. Det är så mycket jag förstår av dig. Av ditt sätt att vara, av ditt sätt att ge respons, av ditt sätt att avge signaler och allt annat som du inte gör.
Som en kompis för längesedan sade: 
"Blyga personer gör mig osäker." 

Nu vet jag inte om det är blyg det handlar om, men likväl är jag ytterst osäker. Ditt ointresse skiner, men du vill träffas? Du vill kyssa mig, eller vill du(?), men du vill inte ses längre än ett par timmar. Din avsaknad på innehåll i dina ord är så uppenbar.
/Förvirrad_kille-91Xx

RSS 2.0